Alle Van Oys vacatures

Waarom werken bij Van Oys?

  • Culinaire hotspot met unieke kookstudio
  • Meer dan 800 jaar geschiedenis
  • Natuur & stad: best of both worlds
  • De Cittaslow gedachte staat centraal
  • Spa & gym in het groen
  1. Nieuw
    Interieur schoonmaker publieke ruimtes

    Van Oys, Eijsden

    • Parttime, 4 - 28 uur p/w
  2. Nieuw
    Hoesekeeping medewerker turndown

    Van Oys, Eijsden

    • Parttime, 3 - 18 uur p/w
  3. Nieuw
    Housekeeping medewerker kamers

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  4. Nieuw
    Maître d’hôtel | Gastheer/Gastvrouw

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  5. Nieuw
    Portier

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  6. Nieuw
    Front Office Medewerker

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  7. Nieuw
    Housekeeping Supervisor

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  8. Sluit spoedig
    Banqueting Manager

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  9. Sluit spoedig
    Sous-Chef

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
  10. Sluit spoedig
    Reservations Agent

    Van Oys, Eijsden

    • Fulltime
Werken bij Van Oys

Over Van Oys

  • Soort hotel: luxury
  • 81 kamers
  • 80 medewerkers

Van Oys Maastricht Retreat, a Leading Hotel of the World. Gelegen aan de oevers van de Maas, op slechts 5 km van het centrum van Maastricht, waar het beste van stad en natuur samenkomt. Momenteel opereren we met een team van 5, maar breiden ons team dit najaar verder uit, ter voorbereiding op de opening in Q1, 2025.


We zijn verheugd om de ontwikkeling van ons 5-sterren superior hotel aan te kondigen, met 81 kamers verdeeld over het Chateau, de Remise en de Carré. Onze kamers zullen een mix van elegantie, comfort en eco-luxe belichamen.

Binnen het landgoed zullen verschillende F&B gelegenheden worden gevestigd, waaronder het Chateau restaurant Maes, Cuisine du Terroir, dat ontbijt, lunch en diner serveert, samen met een internationaal georiënteerde hotelbar. De Remise zal een fine dining restaurant huisvesten, gewijd aan het leveren van een culinaire ervaring van het hoogste niveau. Daarnaast zijn een culinaire studio en wijnkelder in ontwikkeling.


In de Carré zal een Nature Spa & Gym worden gehuisvest, ontworpen om welzijn en ontspanning te bevorderen.


Gedurende het hele project wordt gewerkt volgens het principe van de Cittaslow-filosofie, waarbij duurzame praktijken, betrokkenheid van de gemeenschap en het gebruik van lokale producten centraal staan. Bovendien zullen we onze eigen regionale producten produceren, die te koop zijn in de hotelboutique.